Om Nabamu Design

- Håndsyet kernelæder accessories og tasker med upcycle træ


Nanna Bach Munkholm fra Nabamu Design kernelædertasker

 

 

Har du svært ved at finde den perfekte gave til kæresten?           

Eller er du træt af at købe de samme roser eller smykker til jeres årsdag?   

Eller måske er du inviteret til en stor fødselsdag, men du ved ikke, hvad du skal give i gave?                  

Eller hvis du har svært ved at finde en gave til din nærmeste eller bare gerne vil forkæle dig selv.

Så er du kommet til det rette sted!

Nabamu Design har et stort udvalg af håndsyede læderprodukter. Alle materialer er specielt udvalgt for at skabe dit helt unikke produkt. Der er produkter til manden der har alt og kvinden der ønsker at skille sig ud fra mængden. Du kan finde produkter som punge, nøglering, luffer, knage, etuier og tasker på hjemmesiden.

Om designeren bag Nabamu Design

Mit navn er Nanna Bach Munkholm. Jeg designer og håndsyer selv alle produkter i hånden. Alle kernelæderprodukter er udarbejdet i min 24 kvms lejlighed i Århus centrum. Jeg er uddannet Bygningsingeniør med specialisering i byggeproduktion og forretning på Aarhus universitet. Gennem min interesse for bygninger begyndte jeg at udvikle nye produkter, hvor træ og læder bliver kombineret til en unik og historisk taske. Træ er et unikt materiale, som jeg altid har fundet interessant. Min far har eget tømrerfirma i Hobro og jeg har derfor altid været omgivet af godt håndværk. Men træ er ikke et let materiale at arbejde med og kræver stor omhu og store maskiner. I foråret 2017 fik jeg derfor et kursus på Godsbanens træværksted, hvor jeg lærte at bruge de forskellige maskiner. Dette resulterede i at jeg fik ideen til at kombinere læder og træ. Nu forarbejder jeg selv alt træet på min fars værksted i Hobro og bruger kun upcycle træ, hvor træet får et nyt liv. Det træ jeg benytter på nuværende tidspunkt er fodlister og scenegulv tiltænkt Musikkens Hus i Aalborg. Læs den fulde historie om hvordan kombinationen af egetræ og kernelæder blev til her.

Det kreative har altid fascineret mig, men efter et højskoleophold på Skals Håndarbejdshøjskole i 2013, startede min store interesse for læder og dens unikke muligheder. Jeg har siden da, udviklet mine håndværksmæssige egenskaber, med kursuser i både Indonesien og Indien.


Læderkursus Håndlavet IndonesienJeg elsker, at rejse ud i den store flotte verden og jeg har, i den forbindelse besøg flere SOS Børnebyer, bl.a. da jeg rejste til Indonesien og Indien. I Århus er jeg formand for SOS Børnebyernes Ungdomsgruppe, fordi jeg synes at SOS Børnebyerne gør et fantastisk arbejde. Nabamu Design afholder derfor forskellige indsamlingskampagner i løbet af året, til fordel for SOS Børnebyerne. Der er indtil videre blevet indsamlet 900 kr. Hvis du har lyst til at læse mere om SOS Børnebyernes arbejde tryk her.

Tak fordi du havde lyst til at vide mere om Nabamu Design og designeren bag. Vi håber på, at vi kan lære hinanden bedre at kende. Du er altid velkommen til at kontakte os på nanna@nabamudesign.com

Se udvalgt produkter:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Besøg Nabamu Design:

  • Nabamu Design hører til i Aarhus og du er altid velkommen til at bestille en tid, hvor du kan komme forbi for at se alle produkter og værkstedet.  

 

Nabamu Design har deltaget på

:

Blogindlæg om Nabamu Design:

  • I forbindelse med Mors dags indsamling til SOS Børnebyerne, Fantasifabrikken
  • Lene Nissen fra Peekaboo Design har skrevet et flot blog indlæg, hvor hun bruger Nabamu designs lækre penalhus, Peekaboo Design