Egetræ og kernelæder en unik kombination

- Nabamu Design Taske med upcycle egetræ og kernelæder

Vil du høre hvad der gør en Nabamu Design taske historisk og unik?

Så læs her hvorfor du lige netop skal vælge en taske fra Nabamu Design. 

Bag Nabamu Design er Nanna Bach Munkholm der nyder at designe unikke produkter. Hun går op i kvalitet og ser muligheder i at forbinde forskellige materialer. Nanna har en ikke en designuddannelse, men hun er uddannet Bygningsingeniør hvor hun fik indsigt i den store mængde af spild der foregår ved byggeri. Hun ville derfor kombinere disse overskydende produkter med hendes store passion for kernelæder. 

Nanna gik derfor på hendes fars tømrerværksted i Hobro for, at undersøge mulighederne for at udnytte noget af alt det træ der var overskydende fra de forskellige byggepladser i Danmark.

Med families hjælp og inspiration fandt hun frem til en perfekt kombination af egetræ og kernelæder. Egetræet har den fantastiske egenskab at være let og robust på samme tid. Det helt unikke ved dette træ er, at det var indkøbt til byggeriet af Musikkens Hus i Aalborg. Her skulle egetræet have være anvendt som bl.a. fodlister og scenegulv, men som ved de fleste byggerier var der overskydende materialer. 

Materialer som idag ikke benyttes og har mistet deres værdi grundet en lille rest mængde. Men heldigvis nok til at de nye Nabamu Design tasker med upcycle egetræ og kernelæder blev til virkelighed. 

Træ er et unikt men hårdt materiale at arbejde med og nogle kompetencer som Nanna ikke havde da hun startede. Et begynderkursus på træværkstedet på Godsbanen samt hendes fars hjælp fik hende igang. 

Idag forarbejder Nanna selv alt træet hvor hun skærer, polerer og pudser alle egetræssider fra at være fodlister og scenegulv. Det er en tidskrævende proces der kræver hårdt arbejde og sans for detaljer ude på hendes fars tømrerværksted i Hobro. Når siderne er perfekte sammensættes tasker på Nannas læder værksted i Aarhus, hvor hun selv skærer og farver kernelæderet. 

Alle Nabamu Design tasker er forskellige hvor egetræet giver tasken historie og kernelæderet et nyt liv til fremtiden ved din side.  

 Find din nye Nabamu Design taske her