Nye mål, nye tider

Det er på tide at prøve noget nyt og tage imod en ny udfordring.

Kender du det, at nogle ting er lidt skæmmende og du ved ikke helt hvordan, du skal komme igang. Du ved dog, at det kan aldrig skade at forsøge og forhåbentlig lærer du noget undervejs. 

Jeg har derfor besluttet, at nu er det tid til at tage imod en ny udfordring.

Nemlig at starte en blog om, hvad der sker bag Nabamu Design og alle de forskellige udfordringer der er ved at være selvstændig og ville det hele. Jeg har nemlig snakket om at blogge lige siden jeg startede Nabamu Design i 2013, men fandt hele tiden på den ene undskyldning efter den anden.  

Men hvorfor har det at skrive en blog været en langvarig udfordring?

Du tænker nok, du skal jo bare skrive.

Men det at skrive har aldrig været noget, jeg har været særlig god til. Der har altid været en indre misundelse på andre, der bare har kunne få alting til at lyde fantastisk. Også har det med at stave nok heller aldrig været min stærke side. En erklæring fra min tidligere dansklærer hjælp heller ikke, da han erklærede mig halvvejs ordblind. 

Men man bliver jo aldrig bedre hvis man ikke øver sig! 

Så derfor har jeg besluttet mig for at blogge, så vil undskylde på forhånd for stavefejl og det grammatiske. Jeg vil bare gerne have muligheden for at udvikle mig og forhåbentlig samtidig give jer indblik i min hverdag. Jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere og give dig en unik mulighed for, at høre om alt hvad der foregår bag Nabamu Design.

- Nanna

 


Ældre indlæg Nyeste indlæg


Efterlad en kommentar

Hver opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver uploadet