Julestemningens kreativitet

JJulestemning på Neu designmarkedulestemning var i top, da Nabamu Design i weekenden deltog på Neu Designmarked i Aalborg. Et fantastisk inspirerende julemarked fyldt med enestående produkter perfekt til adventsgaver og den unikke julegave. Her deltog bl.a. Roon & Rahn med funktionelle garderobe systemer, LiCa med deres unikke keramik og Dina Pedersen med hendes søde små keramik huse.                                                                                      Julemarkeder er noget helt specielt og en dejlig måde at komme rigtig i julestemning på. Neu Designmarkeds er det første julemarked jeg har deltaget på og sikke en oplevelse. Alle de søde mennesker man får lov til at møde og vise sit håndværk frem til. Det er så fantastisk at få så meget positivt feedback på det man brander for. Hele dagen var der fyldt med glade Aalborgrensere der var på jagt efter det unikke, som der kun fås ved "slow fashion". Produkter hvor der er lagt kærlighed og håndværk i hvert eneste unikke figur, smykke eller taske. 
Neu designmarked i Nordkraft i AalborgDina Pedersen; unikke keramik huseRoon & rahn deltagelse på Neu Designmarked

Regnbueskolens julemarked i Hammel

Men julemarkederne er heldigvis ikke over endnu. På søndag går det løs igen, hvor Nabamu Design tager turen mod Hammel. I Hammel holder de et lokalt julemarked på regnbueskolen d.26 november fra kl.10-16. Det lyder til at blive det dejligste julemarked med gløgg, børnekor og masser af julehygge. 
Udover børnenes egne boder vil 25 andre kreative kunstnere vise deres unikke julegave ideer frem. 
På markedet vil jeg medbringe alle mine nye unikke kernelæder tasker med upcycle egetræ samt alle de små lækre kernelæder produkter som punge, nøgleringe, høretelefonholdere og de varmeste luffer. 
Jeg håber, at du har tid til at kigge forbi! Det er altid en fornøjelse at lære jer at kende.
- Nanna

Nyeste indlæg


Efterlad en kommentar

Hver opmærksom på, at kommentarer skal godkendes før de bliver uploadet